LEVERINGSTID OG FRAGT

LEVERINGSTID OG FRAGT

BEARBEJDELSESTIDEN

Om ikke noget andet er aftalet, er sælgerens bearbejdelsestid ca. 3 - 5 arbejdsdage efter registreret betaling. Derefter leveres bestillingen til transportfirmaet for videreforsendelse   til kundens adresse.   

Har du bestilt varer med forskellige leveringstider, sendes dine bestilte varer sammen i en pakke om ikke noget andet er aftalet. Leveringstiden bestemmes i så fald af den bestilte vare med lengst leveringstid. 

 

TRANSPORTTID

Dette er transportfirmaets omløbstid for at levere bestillingen. Denne tiden er afhængig af modtagrrens adresse. Transporttid til Danmark er ca. 3 - 5 arbejdsdage. 

Når forsendelsen er leveret til transportøren modtager du en mail med bestillingens trackingnummer. Du kan spore forsendelsen på postnord.dk et par dage efter at du har fået mailen.

Som arbejdsdage regnes ugedagerne fra mandag til fredag. Lørdag, søndag, helligdage og off. fridager er ikke inkl. i bearbejdelses- og omløbstiden.

 

FRAGT

POSTPAKkE

Din bestilling sendes fra Tyskland som premiumpakke (prioritetspakke) med tysk post (DHL). Levereres i Danmak med Postnord. Fragtomkostningerne i DKK finder du i tabellen nedenunder.

Postens grundpris Postens kilopris
Sverige 160,-SEK, inkl. 19 %  tysk moms + 160- SEK / kg, inkl. 19 %  tysk moms
Danmark -  110,-- DKK inkl. 19 % tysk moms + 11,-- DKK / kg, inkl. 19 % tysk moms
Norge - NOK 190,-- kr, eksl. moms + 19,- NOK / kg, eksl. moms

 

 

 

 

UPS - EXPRESPAKKE

Ønsker du en hurtigere levering kan du vælge expres. Da sender vi med UPS expres. Vi henviser til, att dette er meget dyrt og du sparer ca. 4 - 5 srbejdsdage i forhold til en normal postpakke.

UPS - Express:

  • SEK - 14,50 € / kg -  inkl. 19 %  tysk moms
  • DK  -  12,-- € / kg -  inkl.19 %  tysk moms
  • NO  -  33,-- € / kg  inkl. 19 %  tysk moms
  •  

Prfisen i EURO konverteres til >DKK iflg. bestilllingsdagens  aktuelle INTERBANK valutakurs